About Us

Wie zijn we?

Een team van betrokken, visionaire en jonge mensen.

MaxHomeTools is een klein maar uniek bedrijf dat zich toelegt op het vinden en distribueren van de beste gadgets voor iedereen op één plek.
We werken er hard aan om de meest geavanceerde producten te identificeren, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan uw eigen onderzoek.
Met als doel kwalitatief hoogwaardige artikelen en uitstekende service te bieden aan onze consumenten. Ons doel is om MaxHomeTools te vestigen als de marktleider in online handelsdiensten. Vertrouw op ons toegewijde team van specialisten om u te allen tijde voorop en op het snijvlak van technologie te houden.

Bedrijfsinformatie

Fair webservices

BTW Nummer: NL003248186B65

Kamer van Koophandel (KVK) nr: 77851404

Zakelijk adres (GEEN retouradres): Fair Webservices, 3073VM Rotterdam, Nederland

E-mail klantenservice: support@maxhometools.com

Onze visie en cultuur

Het doel van MaxHomeTools is om hoogwaardige producten te leveren aan onze gewaardeerde klanten door middel van creativiteit, innovatie en inspiratie.

Onze waarden als Fair Business

Bij MaxHomeTools zijn we ervan overtuigd dat e-commerce de wereld dichterbij heeft gebracht. E-commerce is een zegen als we de gebeurtenissen over de hele wereld leren kennen.
We hebben onze fundamentele kernwaarden dienovereenkomstig bepaald en ze zijn inherent aan en maken integraal deel uit van ons bedrijfsbeleid en onze cultuur. Deze waarden, hard werken en toewijding hielpen ons nog sneller te groeien.
Onze principes zijn erg belangrijk voor ons als Fair Business. We geloven en volgen ze echt. Het is ons doel om 's werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn, waar onze klanten kunnen vinden, ontdekken & alles kopen bij MaxHomeTools.

Onze service en toezeggingen

Wij bij MaxHomeTools geloven echt in topkwaliteit en uitzonderlijke klantenservice. Maar bovenal geloven we dat winkelen een recht is, geen extravagantie, dus we proberen de beste artikelen tegen de beste prijzen te leveren en ze bij u te bezorgen, ongeacht waar u zich bevindt.

Beste prijs en kwaliteitsproducten

Zoals u weet, is een van de fundamentele redenen waarom we MaxHomeTools hebben opgenomen, het leveren van producten van topkwaliteit aan onze klanten tegen de laagst mogelijke prijs.

Betalingsbeveiliging en privacy (PayPal en SSL-certificaat)

Uw online transactie op MaxHomeTools is volledig veilig met de hoogste niveaus van transactiebeveiliging. MaxHomeTools maakt gebruik van SSL-coderingstechnologie om uw kaartgegevens te beschermen, terwijl deze veilig via SSL rechtstreeks naar een beveiligde elektronische kluis worden verzonden voor betalingsverwerking. We gebruiken PayPal als betalingsgateway, het veiligste en betrouwbaarste online betalingssysteem ter wereld.